| Sevilla a întrebat:

SaluT!
Am stat nemancat vreo 2 ore la un concert. duminica seara iar de atunci nu stiu ce am pentru ca ma doare rau stomacul si sunt putin umflat. Ce este de facut?

D-au funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| george232323 a răspuns:

Ai baut ceva lichid? Daca da probabil ca de la aia pentru ca daca bei apa sau alt ceva pe stomacul gol nu-ti pica tocmai bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai senzatii de voma, poate fi gastrita, ai acid la stomac, consulta un meic.

| Paix a răspuns:

In primul rand inainte de concert ce ai consumat baut? ( poate te-o afecta tsi emotiile, cand ai emotii mari, muschi abdominali sunt contracta-ti foarte tare, neregulat. )

| Gabitzzza a răspuns:

Incearca sa mananci o supa ceva, iar daca nu o poti eu una iti recomand sa faci un ceai de menta la mine una functioneaza