| cenumesapuncanustiu a întrebat:

Am TBC si iau tratament de aprx 4 luni,si sunt putin descurajat. Trebuie sa ma duc in august sa-mi fac iar radiografie,dar imi este teama de rezultate. ma simt mai bine de cand iau tratament,dar peste tot in jurul meu aud"ala a murit de plamani,bla, bla" si ma cam descurajeaza. cineva sa ma ajute cu ridicarea moralului? Multumes anticipat. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| iulian1302 a răspuns:

Nu trebuie sa gandesti negativ. Fiecare corp functioneaza in modul sau. Daca la o persoana nu functioneaza un anumit tratament asta nu inseamna ca la o alta persoana care sufera de aceiasi boala acel tratament nu va functiona. Asa este si in cazul tau daca alti cedeaza si din pacate mor din cauza bolilor de plamani asta nu inseamna ca si tu vei pati acest lucru. Ti-am spus cu cat gandesti mai pozitiv cu atat va fi mai bine pentru tine.