Salut, inteleg faptul ca mama ta este impotriva mersului la sala, activitate ce presupune atat avantaje, cat si dezavantaje. Aspectele bune ar fi faptul ca iti dezvolti increderea de sine deoarece ai un fizic mai placut, este o metoda de eliminare a toxinelor, creste imunitatea, daca doresti sa incepi practicarea unui sport e mai usor de facut (ceea ce si recomand sa faci putina sala si sa te apuci de un sport pentru ca e mai placut), iti poti face prieteni. Punctele slabe ar fi pretul, necesita timp, accidente. So, never give up! No pain, no gain!
Arzi grasimi si lucrezi putin muschii, dezavantaj pierzi bani iar pe termen lung poti sa ai probleme cu articulatiile daca fortezi mult nota cu greutatiile. Eu n-am mers la gym si am facut muschi cand eram in generala facand tractiuni la o poarta de fotbal in fiecare zi
Avantaje: Ai grija de corpul tau si de sanatatea ta si o sa arati bine.
Dezavantaje: E scump si cu putin efort poti sa ai grija de sanatatea ta si sa arati bine si facand exercitii acasa, nu neaparat sala.
Salut DopeNope,
Avantaje ar fi : Slăbitul, Creșterea masei musculare, Socializare cu alte persoane, Dezvoltarea Psihică.
Dezavantaje: Împiedică creșterea în înălțime, Pot apărea probleme tip anemie.
Sper că răspunsul meu este de ajutor!
Mulțumesc,