Ar trebui sa mergi la dermatolog, nuuu, nu ar trebui
DACA TII LA OBRAZUL TAU nu "ar" ci TREBUIE SA MERGI LA DERMATOLOG, e clar ca ai o problema mult mai mare ca un simplu cos, poate ai un furuncul care o sa iti faca gaura in obraz
Am mai pus o intrebare in trecut si din cate am inteles, nu e furuncul, nu apare pe obraz asa ceva.
Okydokey, deci am gresit "furuncul", dar
chiar crezi ca nu ai o problema... SERIOASA?!?
daca ai pus intrebare si in trecut, inseamna ca pescuiesti pe TPU o solutie "miracol", si nu vrei sa te duci la doctor, asa ca
cine sunt eu sa te judec?!? e obrazul tau si viata ta!
Cred ca e o problema serioasa, dar am dubii.
Adica este aproape la fel de tare ca si atunci cand a inceput sa creasca, doar ca e mai mic acum, nu e extraordinar de mare pentru un cos. In plus nu ma doare, dar totusi s-ar putea sa fie ceva serios.
Uitasem de el partial, pentru ca nu mi-a pasat chiar asa mult daca nu m-a afectat. Maine imi face mama programare la dermatolog...
Sper sa nu fie ceva grav.
Mersi pentru sfaturi.
Am pus intrebarea in speranta ca a mai avut cineva ce citeste aceasta intrebare o intamplare de genul si imi va spune la ce sa ma astept.
Eu am darul (sau blestemul... uneori) sa am o cultura generala foarte extinsa, dar NICIODATA nu am auzit de un cos care sa dureze mai mult de o saptamana
si, am avut un cos care l-am fortat sa il storc, pe varful nasului, si acum am o mica ridicatura pe varful nasului, nu arata asa de rau, dar nici nu e total inobservabila
moment in care prefer sa te sperii rau, ca sa te duci la doctor, decat sa ai o problema mare pe fata si sa suferi din cauza asta
deci
mai bine pierzi timpul la doctor, decat sa fii marcat pe viata!
Am uitat sa mentionez ca nu m-a durut primele 2 luni, doar atunci cand a inceput sa creasca mare si rosu timp de 2-3 zile, apoi nu m-a mai durut, nici acum nu ma doare.