| Adrian1331 a întrebat:

Am un inceput de herpes iar maine o sa ma duc la piscina, credeti ca o sa se infecteze mult mai rau? Si cu ce sa dau sa imi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este interzis sa mergi cu orice infectie externa la piscina, fiindca vei infecta si pe altii!
Nici tie nu ti-ar placea sa mergi la piscina si sa iei de acolo cine stie ce boli.

Trateaza-ti herpesul, iar dupa o saptamana dupa ce a trecut complet poti merge si la piscina.

Pana atunci foloseste doar un rand de tacamuri + pahar/cana + prosop folosit DOAR de TINE, deoarece si cei din anturaj o pot lua de la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, evita contactul cu apa in zona afectata, apa cu clor nu face tocmai bine unei zone sensibile. Mergi la farmacie si cumpara 3 plasturi antiherpetici, da cu spirt sau otet zona respectiva ( il "parleste " si nu il mai lasa sa se umble ca o floricica ) mai poti pisa/ zobi un graunte de usturoi si sa masezi zona iar dupa sa il lasi putin acolo. Diseara cand te bagi la somn sa iti pui un plasture antiherpetic acolo, ei sunt invizibili, iar daca ai vrea ai putea sa iti pui unul si maine cand mergi la piscina. Bafta si have fun happy

| Al3xanndra a răspuns:

Și eu am herpes de când mă știu, da-ti cu aciclovir și o să-ți treacă pe moment, herpesul rămâne, chiar daca nu este vizibil, când stai in vânt de obicei apare iar. Pe mine m-au ajutat mult.

| ZBDARIA0509 a răspuns:

Dă o fugă până la farmacie.Arata-i ce ai pățit.Îți va da probabil ceva cremă.Nu știu sigur daca îți trebuie o prescripție medicală. Totusi, nu ar fi o idee rea sa treci până la doctor

Sper ca te.am ajutat