anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am un majorat diseara la care vreau neaparat sa merg, problema e ca am avut saptamana trecuta niște simptome de răceala, durere in gât și nas înfundat, atât. Acum doar seara mai simt nasul înfundat când ma culc, am băut Theraflu 2 zile la rând, azi nu am băut de fel.Am voie sa consum alcool? Sau, întrebarea e alta, am șanse sa sangerz nazal dacă ma agit prea mult? In general nu pățesc dar poate răceala nu a trecut de tot și e posibil...repet, nu tușesc, nu am febra, doar seara când vin de afara mi se înfunda nasul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BigBadWolff a răspuns:

Nu consuma alcool pentru ca va anula efectul pastilelor si ia niste magneziu si vit c pentru inunitate si pentru energie diseara si nu se va intampla nimic daca dansezi si pentru nasul infunda ia niste bomboane cu menta si distractie placuta.

0 răspunsuri: