| Layov a întrebat:

Salut.
Am un pachet de monte carlo din 2013, patesc ceva daca le fumez? Adica le consider expirate,e ceva grav?
Nu vreau raspusnuri gen "numai fuma, nu-i bine"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andrei123654789 a răspuns:

Fumul tot fum este.Gandeste-te la fumul care iese cand arzi frunze.Acesta contine resturi, CO2 si alte chimicale ce se depun pe bronhii si ti le irita.In cazul tigarilor,intervin substante mai periculoase, cum ar fi gudronul ce duce incet la aparitia cancerului de plamani si nicotina(un element chimic, prezent in corpul uman sub forma de receptori nicotinici ai jonctiunii neuromusculare), mai pe scurt, ele preiau informatie si o transforma in miscare.Nicotina,dupa cate stii, produce dependenta, ecitand acesti receptori, de aici aparand si problemele motorii asociate cu fumatul.Deci,parerea si raspunsul meu final este sa nu le fumezi, mai bine le arunci sau le dai cuiva, daca vrei desigur.

2 răspunsuri:
| Winchester308 a răspuns:

Fumeaza-le daca vrei.Am fumat cam 3 luni diferite tigari si acu' 2 zile m-am lasat chiar daca voiam sa mai fumez.Nu-i greu.Mi se pare o prostie aia cu dependenta.Trebuie sa fi penibil sa ceri ajutor medical ca sa te lasi.
Nu patesti nimic de la un pachet.

| Bpr_Vlas_1997 a răspuns:

Crezi ca termenul ala de valabilitate este pus acolo de frumusete? Pentru o tigara ai sa platesti ca pentru 100, mai bine nu te zgarci si cumpara-ti altele, cu toate ca sunt impotriva fumatului, dar stiu ca n-o sa te conving sa n-o faci )) Bafta!