| DoarUnPieton a întrebat:

Salut am un router wireless in camera mea care functioneaza in permanenta si acum intrebarea me: este daunator pentru sanatate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Grimmjow69 a răspuns:

Internetul wireless e chiar mia putin daunator decat un telefon. e bine totusi sa pastrezi distanta intre tine si el pentru ca nu se stiu efectele la o expunere pe termen lung.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E greu de zis, deocamdata se pare ca este usor daunator, nesemnificativ aproape, dar nu stim ce se intampla peste zeci de ani. Totusi, este recomandat sa nu ai asemenea obiecte in dormitor, ar fi bine sa renunti la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu este așa dăunător, însă este bine să păstrezi o distanță între tine și router.
Poate avea și efecte negative pe termen mai lung.
Te pup!

| Generalul a răspuns:

Daca nu dormi cu el sub perna nu patesti nimic happy Plus de asta e wireless mai peste tot, in malluri, institutii publice chiar si unele mijloace de transport in comun tongue

| AndreiKLM a răspuns:

Nu dauneaza grav sanatati e bine sa nu stai atat de mult langa el.

| adelin1234 a răspuns:

Depinde ce fel de router ai