| lilcide a întrebat:

Salut, am un tratament pentru cosuri imi trec cu timpul se usuca dar tot raman semne si puncte negru. Imi poate spune cineva ce sa iau sa nu mai am semnele alea pe fata sa dispara...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| FreeStyle_6834 a răspuns:

Am avut si eu probleme vreun an in urma, deci sfatul meu este, faci niste peeling-uri dupa ce termini tratamentul special pentru pielea problematica, faci o data pe luna, dupa primul peeling se vede diferenta, dupa al treilea ai o fata ideala!

| Piticaaa a răspuns:

Da-te timp de 1-2 saptamani cu crema de galbenele. Si pentru un ten fin etc etc foloseste seara, dupa dus ulei de masline.

| Alex_2741 a răspuns:

Frate nu stiu cat te ajuta sfatu meu dar incearca niste lotiune de dupa barbierithappy. eu am de la Denim ...si e foarte bun vad ca imi dispar cosurile de la el.Succes