| Dobitoc a întrebat:

Am urmatoarea problema: Bunicul meu este internat in spital suferind de astm, cord deschis si de insuficienta respiratorie, el se simte foarte rau are halucinatii, de abia mai vorbeste nu se poate deplasa, tremura si scapa orice i se pune in mana si plus de asta este cuplat la un aparat cu oxigen.Deoarece medicii nu m-au lamurit in de ajuns cat sa inteleg cat de grava este situatia lui, am sa va cer ajutorul vostru daca ati avut rude/prieteni in situatii din astea sau daca aveti cunostinte in domeniu si imi puteti da informatii privind gravitatea situatiei si sansele de supravietuire.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Singurul lucru pe care poti sa il faci, este sa te rogi pentru el. Dumnezeu sa aiba mila sa il faca bine.Sanatate bunicului tau.

mira
| mira a răspuns:

Simptomele multor boli seamana intre ele, de aceea cred ca nu este posibil sa primesti un raspuns cu certitudini. Evaluarile unui bolnav pe nevazute sunt periculoase.Trebuie insa sa stii ca adesea au loc adevarate miracole.Omul poate iesi invingator din situatii de boala foarte grele.Curaj.

| Laura46 a răspuns:

Offf.trebuie foarte bine supravegheat, clar necesita companie si ingrijire. daca are zile Dzeu il tine pe pamant.nu are voie nici un efort.starea este grava poate de asta nu te-au lamurit ca sa nu te supere, dar sa stii ca nu trebuie sa renuntati niciodata, adica trebuie facut si incercat tot chiar daca unii vor zice ca nu mai are sanse.sa stii ca rugaciunea a juta enooooorm.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Bunicul meu a suferit de astm cronic si insuficienta respiratorie.Din pacate, varsta adunata cu boala l-a pus la pamant dupa doi ani.
Sper ca al tau sa fie mai puternic.

| Sp3edy a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc dar cand un om batran se pricopseste cu o boala grea acesta nu mai poate fi ajutat deoarece corpul lui oricum da inapoi si nu mai se vindeca singur deci practic ca sa il tii in viata ar trebui sa fim in filmele SF cu organe artificiale etc, el nu poate fi ajutat prin nici un mod deoarece corpul nu mai coopereaza la vindecare decat la stagnarea bolii sau inaintarea ei indiferent de care este aceasta.
Imi pare rau pentru tine si bunicul meu a murit iarna trecuta.sad