| aLeks_4722 a întrebat:

Salut, am venit de la mare. cu fata arsa, si mama mi-a spus sa nu ma decojesc ca imi ies pete roz pe fata. Dar azi de dimineata m-am trezit cu toata pielea de pe fata decojita. Arat mai rau ca frankenstein, nu pot iesi afara din casa, ma puteti sfatui? Sa ma decojesc? Nu vreau pete roz pe fatacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ioana1984 a răspuns:

Buna ori te speli cu ceai de musetel, nu te decoji prea mult, ceea ce cade trage jos, dar ceea ce nu, nu trage ca nu e bine, eu nu cred ca ramai cu pete. Oricum o crema pe baza de plante foarte buna o gasesti la platfarm. O sa-ti treaca stai linistita.Succes.

| aLeks_4722 explică:

Sunt baiat straight face in fine, mersi mult de sfaturi big grin Apropo ma dau cu crema de galbenele, stiu ca e foarte buna impotriva arsurilor.

| aLeks_4722 explică:

M-am decojit putin singur pe fata, si au ramas niste pete roz, o sa dispara? Si daca da, in cat timp?

| Luv you a răspuns:

Poti sa te duci la farmacie si sa ceri crema pentru arsuri. Date cu ea pe nas de mai multe ori pe zi si ai s vezi ca in cateva zile o sati treaca. Asa patesc si eusad Succes! :*