Lasa asa cum a zis el saptamana viitoare, acum esti racita nu iesii afara din casa, mai ales cu covidul ăsta lumea nu stie ce poti avea, covid sau gripă, lasa condusul da l incolo ca nu este asa important, fa te bine si dupa ce numai ai nimic mergi la ore.
Eu cred ca saptamana viitoare nu-i bine, poate peste 2 saptamani, fiindca tu acum s-ar putea sa ai covid.
Testeaza-te!
Din păcate eu sunt de vina, zilele astea am făcut sport ca aproape zilnic mai ales dimineața fac jumătate de ora mișcare și am uitat ca am geamul deschis în camera... și nu am făcut bine sunt conștientă de asta și mna asta e. Iau pastile de ieri bai fierbinzi la picioare cu sare grunjoasa și frecție cu carmol și trece oricum ma simt parca mai bine fata de ieri. Vaccinul l-am făcut dar știu ca poți sa ai și asa virusul doar intr-o forma ușoară.
A zis ca nu prea crede în covid și nu s-a vaccinat dar e problema lui.
Buna! Ar trebui sa dai dovada de responsabilitate si sa amani pana te simti bine. Nu e normal sa iesi si sa dai si altora raceala sau ce ai tu. Stai acasa pana e totul bine.
Sănătatea e mult mai importantă. Și nu-ți face probleme, nu uiți nimic, dimpotrivă.
anonim_4396 întreabă: