| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am vorbit cu instructorul azi dimineață ca nu pot sa vin la o ședință de condus ca mi-e rau, am cam răcit și am o tuse puternica, seaca și ma simt aiurea ca n-am putut sa ajung azi. Mie îmi place sa conduc, ma duc de placere la fiecare sedinta chiar dacă e greu ca orice început dar ma duc dornica sa invat ca îmi doresc mult sa iau permisul. Voi ce credeți am făcut bine? Eu ma simt aiurea abia poimâine ma duc. El mi-a spus ca mai bine pentru mine săptămâna viitoare, dar eu nu vreau ca trece timpul și mi-e teama sa nu uit ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lasa asa cum a zis el saptamana viitoare, acum esti racita nu iesii afara din casa, mai ales cu covidul ăsta lumea nu stie ce poti avea, covid sau gripă, lasa condusul da l incolo ca nu este asa important, fa te bine si dupa ce numai ai nimic mergi la ore.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca saptamana viitoare nu-i bine, poate peste 2 saptamani, fiindca tu acum s-ar putea sa ai covid.
Testeaza-te!

| Wordofthat999999 explică (pentru Violleta2022):

Din păcate eu sunt de vina, zilele astea am făcut sport ca aproape zilnic mai ales dimineața fac jumătate de ora mișcare și am uitat ca am geamul deschis în camera... și nu am făcut bine sunt conștientă de asta și mna asta e. Iau pastile de ieri bai fierbinzi la picioare cu sare grunjoasa și frecție cu carmol și trece oricum ma simt parca mai bine fata de ieri. Vaccinul l-am făcut dar știu ca poți sa ai și asa virusul doar intr-o forma ușoară.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate ii este frica omului sa nu ii dai covid

| Wordofthat999999 explică (pentru suntserios):

A zis ca nu prea crede în covid și nu s-a vaccinat dar e problema lui.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai făcut bine.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ar trebui sa dai dovada de responsabilitate si sa amani pana te simti bine. Nu e normal sa iesi si sa dai si altora raceala sau ce ai tu. Stai acasa pana e totul bine.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ai făcut bine. Ai grija de sănătatea ta mai întâi.

| IoanVL a răspuns:

Sănătatea e mult mai importantă. Și nu-ți face probleme, nu uiți nimic, dimpotrivă.