| ace02 a întrebat:

Salut, am zona zoster, nu mi-a trecut buba. E indicat sa merg la școala, sunt clasa a-6-a

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Iti recomand sa stai acasa si sa fi relaxat.Am vazut cum se manifesta si e naspa rau. Persoanele care au asta sufera si sunt foarte stresate.La scoala o sa fi stresat si nu o sate ajute cu nimic spre vindecare ta.Ai nevoie de liniste si calm.

5 răspunsuri:
| ace02 explică:

Am uitat sa spun, o am de Duminica, luni, marti, miercuri, joi am mers 2 ore la scoala ca sa dau teza, azi sa merg sau nu? urgent

| TOTO54 a răspuns (pentru ace02):

Nu ai parinti? Daca da! atunci pe ei ar trebui sa ii intrebi! Daca nu intreab medicul! Ori ai chef de chiulangiala?

Abh
| Abh a răspuns:

Trebuia sa stai izolat macar 7 zile, deoarece contagiozitatea e maxima in aceasta perioada. Altfel, risti sa iti imbolnavesti colegii de varicela.

| fabiola a răspuns:

Medicul ce ti-a recomandat? Cel putin 7 zile trebuie sa stai la domiciliu, se poate trasmite colegilor!

| ace02 explică (pentru TOTO54):

Doctoru mi-a spus sa stau acasa, am spus sa va intreb. nu fi nervos, poate-ti ies si tie bube