"nu am invatat mai nimic...m-am retras de la viata sociala, ce sa fac?"
și tu ești online? faceți și voi o manifestație in fața școlii cum că vreți face-to-face
Bucuria vieții se găsește la Isus Hristos, nicidecum la oameni.
Oamenii fără Dumnezeu înaintează în viață având ca țintă un venit bun, o carieră.
Dar cei care se prind de Dumnezeu înaintează în viață cu bucurie.
Remediul perfect pentru tine este ca să citești câte un capitol din Biblie în fiecare dimineață. Și începi cu primul capitol al ei. Îți spun că te vei simți mult mai bine.
Si nu am invatat mai nimic? Nu ai învățat chiar deloc?
nu cred ca o sa il i au. Dacă tu nu crezi, cum vrei să îl iei?
nu ma simt motivat de nimic. Cum ar fi să te simți motivat de ceva?
Hai, imaginează-ți că te vezi motivat.
am ganduri de sinucidere. Care e motivul? Ce te doare? Cum simți?
nu prea mai vorbesc cu nimeni. Cum - nu prea-. Asta înseamnă că mai vorbești totuși cu cineva. Cu cine mai vorbești, și despre ce?
m-am retras de la viata sociala. Cum te-ai retras? Ce făceai înainte să te retragi, ce faci acum?
Ce să fac? Ce să faci ca să ce?
Situația asta nu are legătură deloc cu bacul, ai probleme psihice care necesită consultanță.
Salut! Cred ca sunt mai multe lucruri care te îndreaptă înspre gândurile alea mi-e greu sa cred ca e doar bacul.
Recomand sa vezi un psiholog însă dacă nu funcționează la tine, atunci poți încerca sa te ajuti tu singur. Încearcă sa te odihnești bine și sa te alimentezi corespunzător, și dacă bacul e un stres atât de mare, invata. Nu te gândi la toată materia, capacitatea de memorie se prinde prin exercitiu. Apuca-te și invata totul pas cu pas. Pana in vara ai tot timpul din lume, dacă muncești constant.
Dacă nu îți faci ordine in viața, la asta nu te poate ajuta nimeni. In pauzele de invatat, socializează, ajuta tare mult. Creierul se simte mai bine in situația asta, dar cum tu nu te simți bine, schimba-ți viața treptat. Succes!
Dacă vrei să scapi de toată depresia/gândurile de sinucidere și singurătate, pocăiește-te. Isus și-a dat viața pentru tine ca tu să ai viață, să poți avea pace indiferent de ce ar veni și să fii un om fericit.
Dacă vrei să vorbim lasă-mi o metodă de contact. Și eu sunt tot clasa a 12-a, dacă vrei te pot ajuta și putem vorbi, am trecut și eu prin momente mai grele, dar m-am ridicat și am mers înainte.
Să știi că oricât ai încerca să găsești fericirea și împlinirea în viața asta nu ai să poți fără Dumnezeu.
Ar trebui sa ai vointa si incredere in tine, ce baiat esti tu, gandeste pozitiv, invata si tu cat poti, daca nu, il dai data viitoare, hai curaj ca mai ai timp sa inveti. Ai tot timpul din lume. Si sa nu-ti mai treaca prin gand asa ceva, ca e pacat de tine. Comunica cu oamenii.
anonim_4396 întreabă: