| LiLlYAnNe a întrebat:

Anul trecut pe data de 5-6 ianuarie mi-am tuns parul. A trecut fix un an de atunci si mi-a crescut doar aprozimativ 17 cm.Parul meu este frezat in scarita si nu reau ca sa creasca mai repede sa tai varfurile ca sa nu stric scarita pe care o ador.Doresc sa am par din nou lung si frumos.Stiti vreo cale de a face parul sa creasca mai rapid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| User a răspuns:

Http://old.csid.ro/......Pid/3.html
Poate gasesti ceva aici.

| glitt3r a răspuns:

Sunt niste sampoane care te ajuta. Sau balsamuri. Desigur, daca esti mare si ai bani, poti sa-ti pui extensii

| LiLlYAnNe explică:

Am doar 11 ani.

| LiLlYAnNe explică:

Plus ca atunci cind stau cu parul liber ara ca o mumie.Nu este deloc voluminos, nici macar putintel umflat, nimic.sad

| michy a răspuns:

Eu cred ca e din cauza celeia care te-a tuns.Iti sugerez sa te duci la o alta frizerita si sa-ti ia un pic din varfuri

| dedegirl a răspuns:

Simplu iti dai pe par cu ulei de masline si cred ca ai putea lua ceva vitamine incearca sa iei de la un magazin special de cosmetica cu mamica ta +balsam descurcatil bine si lasati breton de preferat o bentita si sati las capu in fata si sa til ridici repede ca o sa arata umflat fina mea are 58 de ani si are parul pana la fund si se da cu otet. oricum tu find o fetita mica ar trebui sal ti prins iti creste stai linistita