| razvan616 a întrebat:

Salut, are ceva daca mananc destul de mult si nu ies sa fac treaba mare aproape deloc? De cateva luni sunt foarte stresat si am avut diaree, constipatie etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi si fa invetsigatii medicale si o colonoscopie, fiindca poate fi orice iar irscul cel mai mare ar putea fi cancerul de colon.
Sanatate multa!

Pentru a-ti regla tractul intestinului gros ti-as recomanda sa bei zilnic, pe stomacul gol, o cana de CHEFIR (kefir), care contine cateva milioane de bacterii sanatose si bune pentru stomac si intestine, adica este cel mai compex PROBIOTIC natural, care schimba microbiota din stomac si intestine si vindeca ulcerul si cancerul, fiindca distruge candida.

| Violleta2022 a răspuns:

Am uitat sa-ti spun, daca nu iesi afara in cateva zile poti face OCLUZIE intestinala si poti murii, daca nu esti operat in primele ore cand se declanseaza.
Imi pare rau, dar chiar nu glumesc cu decesul din cauza unei ocuzii intestinale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, are. Un scaun regulat, o dată pe zi, cel mult o dată la două zie ține de sănătatea ta.