Un singur lucru nu poti face: sa scoti apendicita. Apendicita este o boala. Scoti "apendicele" si boala dispare. ideea este ca e bine sa il scoti cat mai repede. eu n-am ascultat la vremea mea si era sa mor.
Salut! Eu nu inteleg de ce s-a inventat ca sa zic asa acest organ.E o prostie....bagam alti bani in buzunar la medici.Nu se întâmpla nimic daca o scoti, dar multi medici nu opereaza fara simptome clare (asa am fost si eu ca tine, era sa mor)si necesita anestezie generală După trebuie sa faci repaus, sa nu apara vre o hernie inghinala
Nu necesita anestezie generala, insa asta depinde de cat de grava e situatia, nu sunt doctor, insa eu am facut operatia cand eram mic si nu am avut decat anestezie partiala, insa intr-adevar sunt de acord ca ar trebui scoasa pereemtiv, e o imbecilitate sa stai cu un lucru in corp care poate erupe oricand, mai ales intr-un moment cand esti prea departe de orice spital, si din cauza caruia poti sa si mori
E la atitudinea medicului faza cu anestezia....eu nu am vazut operatie de apendicită cu anestezie locala
Si eu am avut apendicita, m-a durut foarte tare o saptamana, dar dupa m-a lasat durerea. Doctorii au crezut ca s-ar fi putut intampla altceva si nu aveau de gand sa ma opereze, dar mama a insistat si chiar s-a dovedit a fi apendicita. Eu zic sa te operezi, e cel mai bine.
Operatia de apendicita necesita anestezie totala apropo.