| Elenamiriam a întrebat:

As avea si eu nevoie de cateva sfaturi pana sa ajung la un control. De ceva vreme am niste intepaturi in cap pe partea stanga tine undeva la o secunda alteori 5 secunde. Seara mai des. Chiar nu pot intelege de ce, ce ar putea fi daca imi puteti da un sfat sau daca si voi ati patit as vrea sa stiu de la ce este, sunt foarte ingrijorata. Multumesc astept raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am avut și eu așa, da o trecut în câteva ore bune. eram stresat și nervos în acea zi ..cauzele sunt multiple de la o simpla anemie până la stres sau chiar anxietate. cred că ti ai suprasolicitat creierul si esti obosita, ai nevoie de odihna productiva, sa ti se reproduca surplusul de serotonina in creier, pune-te la somn seara pana in ora 10 cel tarziu si in doua zile vei simti cum incep sa iti treaca, E un program de somn pe care va trebui sa il urmezi mult timp de acum in colo alt fel vor incepe din nou. odihnestete atat tot.