Nu e nevoie de o dieta,ci doar de o alimentatie sanatoasa si echilibrata si un program regulat de exercitii fizice.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile(le poti inlocui cu fructe,pe care le poti amesteca cu iaurt,celeale intagrale,stafide,chiar si putin zahar sau putina miere),chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.30 de minute de alergare/zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.
Buna! Ai o greutate normala pentru inaltimea ta. Nu e cazul sa slabesti. In plus, dietele pot fi periculoase, in special la varsta ta. Ai grija de tine.
Dimineața-branzică dulce sau două felii de paine neagră cu două feliuțe de șuncă sisi, sau un iaurt cu 0, 1 grăsime
Prânz-carne de pui sau vită la grătar sau legume mexicane fierte sau mancare cu legume sau supa de legume
Seara-fructe si legume
Consuma multă apă. Această dietă o urmez și slăbesc în jur de 1 kilogram sau mai mult de saptamană. E o dietă dată de nutriționistul meu.
Nu mânca în cantități mari, doar în jur de 100 de grame, să nu depășești 300. Între masa de dimineață și prânz poți mâncare pepene,pere(sau alte fructe în afară de banane și struguri). Între masa de prânz și seara poți lua o gustare tot din fructe sau legume, ori iaurt(daca nu ai mancat iaurt dimineata)
Sper sa te ajute, pe mine ma ajuta mult!
Bea foarte multa apa,mult sport,mananca regulat,de mai multe ori pe zi cantitati mici, nu manca gras dupa ora 6, poti manaca mere sau orice altceva.Eu am urmat dieta de 1000 de calorii, adica calculezi caloriile ce la mananci si vezi sa nu depaseasca 1000 nu e greu.si crede-ma da rezultate 100%
si inca ceva...de la craciun am scos din alimentatia mea sucurile.nu mai beau deloc, sti ca a slabit pana acum? 6 kg fara regim, fara nimic.doar am renuntat sa mai beau... multa bafta!
Dieta pe care am urmat-o eu a fost urmatoarea: dimineata la scoala cate un corn, la amiaza numai ciorbe, iar seara ceva usor, niste legume fierte(cartofi nature si morcovi fierti si patrunjel), o salata, orice. Si multa apa. Cam asta e, bea multe lichide, mai ales in timpul mesei, pana te obisnuiesti sa mananci putin.Si nu uita de vit C, si efervescentele sunt bune. Eu sincer tot timpul slabesc in timpul scolii pentru ca e stres, nici nu am timp sa mananc, uit de mancare pentru ca am alte preocupari. Anyway, la inaltimea ta, mai mult de 10 kg sa nu slabesti. La 1.73 : 73-10=63 kg, greutatea ideala. Good luck >
Dieta balerina m`a ajutat foarte mult am scap de 5 kg in mai putin de o luna, succes:*!
Si eu tot incerc sa slabesc, am tot 1.73 si 61 d kg si trebuie sa mai slabesc vreo 5-6.Am incercat diete dar nu am reusit sa le tin si cred ca mai bine ar fi sa mananci legume, frumcte chestii care nu ingrasa si sa faci si sport.