Trebuie sa fie la curent cu ultimele descoperiri si optiuni de tratament.
Un medic trebuie sa fie ca Mall of America: sa gasesti la el informatii despre optiuni de tratament existente in toata lumea. Ba chiar mai mult decat atat - sa stabileasca colaborari, stagii in care sa se pregateasca la clinici din toata lumea unde se fac tratamente in exclusivitate, iar cand apare un pacient care nu se poate trata in Romania sa stie unde sa-l indrume.
Asta inseamna implicare in meserie, un medic bine informat, care se implica, nu se mai plange nici de salariu fiindca vine lumea la el ca la Oracol si poate castiga o gramada de bani din comisioanele pentru pacientii pe care ii trimite la tratament in strainatate.
In Romania te poti trata de raceala, pentru ceva mai mult decat atat nu suntem pregatiti.
Dupa aia vine partea cealalta - clinici din strainatate care ofera tratamente in exclusivitate vor dori sa-si extinda afacerile in Romania si el va fi primul la care vor apela etc...
Deci implicare, informatie si gandire moderna astept de la un medic.
Si nu ne e teama de medic, ne e teama de procedurile medicale ramase din secolul trecut.
Bună.
Să respecte cu adevărat deontologia profesională și cu asta am spus tot!
Pa, pa.
Mie imi este teama de doctori!
sunt fffoarte rai, daca plangi sau ti-e frica incep sa tipe la tine!
un doctor trebuie sa fie bun, sa vorbeasca frumos cu tine pentru a te calma inainte de operatie, de exemplu.nu sa bage frica in tine inainte!
cam asta e parerea mea!
pa-pa
papuciirupti întreabă:
Mario1996 întreabă: