Un tratament ieftin (10 RON) costa acum nu mai stiu exact cit costa: tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare , acest tratament este recomandat o perioada de 10 zile apoi ai sa vezi cum tenul ti se curata, sau mai poti da cu un betisor de urechi inmuiat in acea bautura de bitter suedez, tamponezi usor de4-5 ori pe zi.
Evita ciocolata, cola si cafeina in general, grasimile si mergi la un dermatolog, cauta o crema pentru tipul de ten pe care il ai, masti naturale cu pulpa de avocado amestecata cu cateva picaturi de lamaie, masti cu namol sau argila, bai de soare dimineata pana in ora 10 sau dupa amiaza dupa ora 5, mananca cat mai sanatos si natural
Foloseste Crema antiacnee cu salvia si sulf. Este foarte Buna.Ai sa vezi diferenta.
Pai am auzit de tinctura de propolis si mibazon intr-un tratament de 10 zile...eu una am incercat si zineryt(vreo 28 lei costa) si nu a avut mari rezultate... daca ai putine. poti sa incerci
Poi...este un tratament...se numeste zineryt si pentru mine a functionat ffff bine adica... a doua zi -au disparut...bine acum nu stiu daca este chiar ieftin dar cu siguranta este ffffff bun...incearca l:
dobrin1019 întreabă: