| marync a întrebat:

as dori sa-mi zica cineva... o solutie impotriva cosurilor...rapida...deoarece mam saturat de ele...nu-s chiar multe insasi ma ataka foarte tare.rog mult...cine stie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Un tratament ieftin (10 RON) costa acum nu mai stiu exact cit costa: tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare laughing, acest tratament este recomandat o perioada de 10 zile apoi ai sa vezi cum tenul ti se curata, sau mai poti da cu un betisor de urechi inmuiat in acea bautura de bitter suedez, tamponezi usor de4-5 ori pe zi.

13 răspunsuri:
| LittleZyzy a răspuns:

Zyneryt

| alexzender a răspuns:

Sexulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am folosit o pudra excelenta cu minerale si pentru unten cu probleme e eficienta. Nu are reactii adverse fiindavind 100% comonente naturale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca cel mai bine te duci la un medic dermatolog. poate e o dereglare hormonala sunt si niste vaccine care le poti face. deci mai bine te duci la un medic bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incerca Happy derm de la Loreal de 2 ori pe zi. si nu uita sa te demachiezi seara. si mai este in farmacii o lotiune antiacneica cu musetel de la bioeel care a dat rezultate nesperate la multe persoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Evita ciocolata, cola si cafeina in general, grasimile si mergi la un dermatolog, cauta o crema pentru tipul de ten pe care il ai, masti naturale cu pulpa de avocado amestecata cu cateva picaturi de lamaie, masti cu namol sau argila, bai de soare dimineata pana in ora 10 sau dupa amiaza dupa ora 5, mananca cat mai sanatos si natural

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca zinerit...eu zic k merita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaccutane intrebi la doctorul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut acnee severa si mi-a trecut 80% k zynerit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skynoren

| gladiator555 a răspuns:

Foloseste Crema antiacnee cu salvia si sulf. Este foarte Buna.Ai sa vezi diferenta.

| mmo a răspuns:

Pai am auzit de tinctura de propolis si mibazon intr-un tratament de 10 zile...eu una am incercat si zineryt(vreo 28 lei costa) si nu a avut mari rezultate... daca ai putine. poti sa incerci happy

| ruxandra96 a răspuns:

Poi...este un tratament...se numeste zineryt si pentru mine a functionat ffff bine adica... a doua zi -au disparut...bine acum nu stiu daca este chiar ieftin dar cu siguranta este ffffff bun...incearca lbig grinbig grinbig grin: