| Plague a întrebat:

As dori sa stiu cateva tipuri de exercitii care pot fi facute acasa pentru a iti forma pectoralii. Adica, sa-mi maresc masa musculara la piept, pentru a ii da un aspect placut. (mentionez ca am 16 ani, si sunt mai gras decat ar trebui, deci nu ma luati cu exercitii prea grele, ca nu are rost happy ). Mersi anticipat. P. S. Abdomenele ajuta la slabit, nu? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți face flotări, genoflexiuni, dans (consumă calorii), etc. dar mare grijă și la ce mănânci.
O alimentație săracă în calorii, seara cina trebuie servită cel mai târziu la ora 19.00.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.

| Plague explică:

Mersi. Nu sunt chiar atat de atent, sa masor caloriile la suta de grame de mancarehee hee. Imi fac exercitiile, si nu mananc dupa 6 - 6:30 cel tarziu. Si, peste vara, se vad ele efecte, ca eu de fapt vreau sa fac masa musculara mai mult, ca nu sunt exagerat de gras, sa am motive sa imi fac griji tongue