| Ionelionut a întrebat:

Salut! As dori sa știu ce înseamnă asta : eu când mă enervez foarte tare încep să nu mai gândesc nimic și uit de tot și încep să tremur până când mă calmez și când mă calmez incepe să mă doară capul în partea stângă nu rău da simt o mica durere, dacă mă poate ajuta cineva ce înseamnă asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai un temperament coleric, de om care nu gandeste deloc fiind razgaiat si vrand ca un copil doar ce vrea el, dar daca nu te potolesti sa inveti sa respecti oamenii si deciziile lor sau legile tarii vei avea numai necazuri in viata, ca asta nu este un comportamnet normal ci total inacceptabil in societate.

| Ionelionut explică (pentru Violleta2022):

Da de unde ști tu de ce mă enervez eu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ionelionut):

Pai, s-a dedus din topicul scris de tine ca esti un om nervos si ca te enervezi din orice, fiindca asa sunt oamenii colerici, temperamentali, care rabufnesc inainte sa cupleze creierasul si sa judece situatia.

| Milja a răspuns:

Pai daca te enervezi încearcă să iti descarci energia aia negativa :}