anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. As dori sa stiu daca as putea slabi in jur de 2-3kg sau poate chiar putin mai mult in cazul in care nu mananc aproape nimic pe o perioada de cateva zile. De preferat ar fi raspunsul unei persoane care chiar a testat asta si-mi poate spune daca a functionat, insa evident ca oricine poate veni cu o solutie. Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ai putea dar nu e deloc recomandabil

| alina2k18 a răspuns:

Da, o sa dai jos alea 3kg.
As recomanda sa bei f multa apa si sa stai in casa si efort mai putin pentru ca daca nu mananci nimic o sa iti scada glicemia si o sa ai stari de lesin plus oboseala, irascibilitatewinking
Nu e nevoie sa iti spun ca nu e o metoda buna de a slabi laughing dar nah si eu le-am incercat pe toate laughing

| Picasso98 a răspuns:

Incearca sa mănânci normal ca inainte, dar sa renunti la dulciuri si sucuri acidulate
Nu poti slabi corect făcând foamea. Poti face ceva exercitii fizice in aer liber. Poti scapa de 2-3 kg in 2-3 saptamani
Include in alimentatia ta zilnica alimente sanatoase