| blaablaablaaa a întrebat:

Salut, as dori sa stiu daca lentilele de contact se pot purta si in club, din cate am inteles nu trebuie sa stai cu ele intr-un meciu cu fum.
As dori sa raspunda DOAR cei care POARTA sau AU PURTAT.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Iustip a răspuns:

Eu port lentile de contact si stiu ca nu trebuie sa stai cu ele intr-un mediu cu fum deorece se strica.In plus, nici nu mai poti vedea nimic dupa aceea. Sper ca ti-am fost de ajutor!happy

| blaablaablaaa explică (pentru Iustip):

Dar ai fost vreodata intr-un club cu ele?

| Iustip a răspuns (pentru blaablaablaaa):

Da si au inceput sa ma usture ochii asa ca am iesit imediat si mi le-am dat jos dupa care am mers la medic.El a zis ca nu se mai poate face nimic asa ca mi-a dat sa port ochelari cateva zile, timp in care a dat comanda de altele.Acum, depinde ce fel de lentile ai. Chiar daca sunt mai rezistente cred ca ar trebui sa porti ochelari daca vrei sa mergi in club.winking