| Adelinnnnn a întrebat:

As dori sa stiu in cat timp se vindeca urechea dupa ce a fost bagat cercelul.
Mi-am bagat un cercel acum o saptamana, si cand il ating simt o oarecare durere, nu foarte puternica, dar ma deranjeaza..gaura a fost facuta la farmacie, cu pistolul.
Multulesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Kanajambe69 a răspuns:

In functie de corpul fiecaruia.
La mine a durat cam o luna sa se vindece.

| AnaBejenaru a răspuns:

Nu scoate cercelul, asta știi deja, dacă îl scoți gaura se va inchide. Durează în jur de 4 săptămâni.
În timpul astă să nu atingi urechea cu șampon, creme, fixativ, etc. Dacă poți, cumpără o loțiune antiseptică.Te pup!

| Niklauss a răspuns:

Durează in jur de o luna si spre binele tău sa nu atingi urechea cu nimic.

| Țițiale a răspuns:

Cel mai bine da cu saliva pe la cercel ca sa nu se infecteze si sa nu te doara... sper ca te-am ajutat

| Adelinnnnn explică (pentru AnaBejenaru):

Dar este normal sa ma doara? Am de abia o saptamana de cand l.am bagat.

| vmalex21 a răspuns:

Amice e posibil sa ai o mica infectie acolo.Nu te lua dupa habarnistii astia de mai sus si mergi la farmacie neaparat.Cumpara crema Baneocin si apa oxigenata, curata de doua-trei ori pe zi gaura si zona din jur(banuiesc ca te referi la cercel in lob nu in cartilagiu)timp de vreo doua saptamani.Te speli bine inainte pe maini si dezinfectezi si cercelul.Recomandat ar fi sa folosesti unul din aur pana la vindecare cu toate ca alea,, de pistol,, ar trebui sa fie dintr-un material care sa nu iti faca probleme.

| Aslam a răspuns:

Depinde de corpul fiecaruia.
La mine a durat o luna pana s-a vindecat... si da, este normal sa te doara.

| AdrianVoicu a răspuns:

In minim 45 de ani

| AnaBejenaru a răspuns (pentru Adelinnnnn):

Perfect normal.
Îți spun din propria experiență, la mine durerea a trecut dupa aproximativ două săptămâni, cu toate că este mult spus durere, este doar...o senzație nasoală.

| vocea a răspuns:

Buna, cel mai bine ar fi sa te dezinfectezi cu spirt.