Uleiul de ricin ajuta la cresterea parului.
Tratamentul presupune masarea pielii capului cu ulei de ricin din abundenta inainte de culcare timp de trei zile pe saptamana. Bineinteles a doua zi pielea capului trebuie bine spalata si clatita.
Spalatul pe cap este indicat pentru mentinerea unui par curat si frumos.Nu stiu daca o sa-ti creasca mai repede sau mai incet.De drojdie nu am auzit sa aiba astfel de efect, dar iti recomand vitamine gen vitamax si o alimentatie sanatoasa cu multe proteine.
Parul creste mai repede ziua decat noaptea, si mai repede vara decat iarna. Nu cred ca este prea viabila faza cu spalatul, din contra-risti sa-ti obligi pielea capului sa secrete mai mult sebum. Tine-ti-l strans intr-o coada, si ia-ti un aport de vitamina A.
Drojdie?))) doamne iarta ma) cum ma sa mananci drojdie?)) pai ce esti cozonac? vrei sa dai p`afara )))))))). ulei de ricin e bun
Eu nu am zis sa mananci drojdie cruda, s-a inteles gresit , ma refeream ca mancarea produselor care contin multa drojdie ajuta la asta
Multumesc de sfaturi
Buna! Uleiul de ricin este ff bun... l`am incercat si eu si chiar da rezultate...
Nu ai sa fi o pufoasa
incearca infuzie de urzica si niste oua
pur si simplu ti le pui in cap
Nu folosi ulei de ricin, o sa iti fac parul unsuros, foloseste samponul Favisan pentru cresterea parului.Credema e cel mai bun! Sper ca te-am ajutat. Funda?