| STEFLY a întrebat:

Salut as vrea sa cresc in inaltime 1, 80-1,90am 12 ani si un metru 1, 55 ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sa practici sporturi de inaltime precum innot,volei, baschet, handbal, te ajuta a cresti, de asemenea o alimentatie mai sanatoasa.
Te pup!

6 răspunsuri:
| EVA9443 a răspuns:

Eu am 15 ani si tot cam asa inaltime, nu-ti face griji, e bine asa cum esti.Eu tot ma chinuiam cu aceasta problema, dar ma accept asa cum sunt, si cine nu ma accepta sa nu sa se uite. Fetele mici pot purta tocuri, sunt mai dragute, mai usor iti vei gasi prieten.Bafta

| STEFLY explică (pentru EVA9443):

Imi fac griji ca baietii cresc pana la 15 ani si eu as vrea sa am chiar peste 1.90 comparativ cu colegii mei eu sunt dintre cei mai mici

| EVA9443 a răspuns (pentru STEFLY):

Baietii cresc pina la 20 de ani, fetele pina la 16.Nu-ti face griji baietii se dezvolta mai tirziu

| Fcrb_Andrew_1994 a răspuns:

Sa te duci la Volei sau la Baschet in special inot si o sa te faci de 1.90,
P.S Poti lua si vitamine sau sa intrebi un doctor