Si de ce nu le-ai cumparat tu dupa ce ai fost la ginecolog, cand ai fost in tara?
Ai avut avion imediat după ce ai iesit de la cabinet?
Nu pari credibilă.
Am zis ca o sa le cumpăr aici dar nu se dau fără reteta ca în tara la unele farmacii. Cu ce sa par credibila?
La nici o farmacie din tara nu se dau fara reteta.
Nu poate scoate fara reteta degeaba îi dai poze, trebuie reteta plus cardul de sanatate al tau, si buletinul cu CNP fara astea degeaba merge la farmacie, tu esti de vina ca ai plecat din tara fara sa i ti iei toata cantitatea de anticonceptionale, acum nu poti face nimic stai asa.
Wtf?! N-am mai auzit asa ceva sa-ti ceara atâtea documente pentru niște medicamente. Îți cere doar reteta și atat, eucred ca ai scris la miști.
Dacă rețeta este in țară, de ce nu este in posesia verișoarei tale?
Si eu am mai luat si fără rețeta, o uitasem acasă si am spus asta farmacistei si m-a crezut si mi-a dat si fără sa încerce la mai multe farmacii sa spună ca a uitat-o acasă rețeta si ca ia de cateva luni deja, poate una din farmaciste o va crede ai ii va da
Sau fa cumva sa ajungă rețeta la verișoara ta, persoana de la domiciliul unde ai lasat rețeta sa i-o paseze verișoarei tale sa poată lua cu rețetă
Nu știu e aiurea, pai am crezut ca o sa-i dea și fără reteta și nu aveam cum sa ma întâlnesc cu ea atunci ca este din alt oraș. M-am gândit totuși dacă eu am reușit sa le cumpăr și fără reteta v-a putea și ea dar de fapt nu e asa...
Citeste si intrebarile mele anterioare despre acest subiect.
Nu le mai citesc, credeam că faci sex pentru plăcere.
Depinde, unii o fac pentru reproducere, altii din placere.
Sper că nu o faci și tu pentru plăcere.
Reteta e la mine acasă în România și verișoara mea nu poate sa meargă la mine acasă pentru reteta. Eu as dori sa le poată cumpara și fără reteta ca eu am reușit acum câteva săptămâni in România sa le cumpăr și fără ca uitasem reteta în masina si daca nu măcar sa-i arate poza farmacistei...
Ai putea încerca cu poza, vezi poate merge
Trebuie sa existe vreo modalitate, ca anul le pot întrerupe ca mai rău fac dacă le întrerup asa...
Nu faci mai rau daca le intrerupi. Doar sa ai vointa. Pentru ca intr-adevar, in primele zile, mai multe la cat esti de intoxicat, vei simti nevoia sa tot bei si sa fumezi. Vei avea impresia (doar impresia) ca iti este rau. De fapt, organismul va cere otravurile. Il poti pacali cu fructe.
Vointa!
Eu le iau pentru sindromul ovarelor polichistice și pentru acnee deci e necesar sa iau acele otrăvuri.
Vgggggdi întreabă:
Ingerash_9146 întreabă: