Salut, lasa-ma sa-ti explic cate ceva despre masa musculara(sumar) ca sa cresti in masa musculara nu e suficient doar sa te antrenezi si sa folosesti suplimentatie.Reteta pe care trebuie sa o respectie este:
Antrenament + Alimentatie + Suplimentatie + Somn(odihna) pentru ca tu nu cresti in momentul cand te antrenezi efectiv, ci cand te odihnesti, adica cand recuperzi corpul, cat despre suplimentatie, recomandarea mea classica este:
Proteina + creatina + vasodilator + proteina noapte dar asta depinde mult si de tipul geneticului pe care-l ai(tip somatic):
Ecomorf
Endomorf
Mezomorf
P.S nu pot sa-ti recomand "cel mai bun produs" pentru cresterea masei musculare pentru ca nu exista, pentru ca fiecare dintre noi e diferit asa si suplimentele, ca exemplu daca gainerul GFX mie mi-a mers excelent, nu e abligatoriu sa-ti mearga si tie la fel de bine, sau poate sa-ti mearga si mai bine ca mie, asa ca recomandarea mea, incearca-le pe toate, si doar atunci poti stii care-i cel mai bun pentru tine, daca mai ai si alte intrebari, te ajut cu placere!
anonim_4396 întreabă: