| SuperCoolDude a întrebat:

Salut!
Aș vrea să mă ajutați și pe mine, vă rog.

Aș vrea să știu cum mă pot îngrãșa.

Sunt foarte slab și, acum, după ce am trecut printr-o operație de endocarditã, am slăbit și mai mult.
Sunt un sac de oase.

Mentionez că nu am, momentan, voie să mănânc sare, prăjeli si carne de porc. Eu nu prea am poftă de mancare, mănânc de 1-2 ori pe zi și sunt puțin dezorganizat.

Idei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StefanescuDaniel a răspuns:

Dupa ce vei trece peste faza cu alimentele interzise momentan, ti-as sugera sa incepi lejer sa mananci in prima faza carne de pui fiarta, apoi carne de pui prajita, iar apoi carne de porc indiferent ca iti va placea la inceput sau nu dar trebuie sa o faci pentru sanatatea ta, nu ai de ales daca vrei sa iti fie bine. Nu vreau sa te descurajez martor imi e Bunul Dumnezeu dar am avut un var care a facut aceeasi operatie ca si tine, doar ca el invers era gras si vroia sa slabeasca s-a simtit bine dupa operatie si apoi a murit Dumnezeu sa il odihneasca ( nu se stie exact de ce nici pana in ziua de astazi). Ti-as mai sugera sa incepi sa iei si vitamine ti-as recomanda MaxiTonic cred ca le poti gasi la orice farmacie Catena daca nu ma insel si bineinteles sa te duci si la o consulatie la un medic de specialitate. Multa sanatate iti doresc domnule si toate cele bune tie si familiei tale!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ingrasatul se poate produce doar intr-un singur fel: mancand mancare sanatoasa si solida, in cantitate cat mai mare.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu medicul tau sau cu un nutritionist pentru a-ti face un plan solid. Exista inclusiv tratamente sub forma de injectabile care poate sunt de luat in considerare in functie de cat de grav este cazul tau.Nu ai mentionat ce greutate ai, asadar e destul de subiectiv ce ai scris.Slab pentru unii poate parea atletic, chiar de dorit, dar anorexic si morbid pentru altii.De aceea consider ca singura parere de care ar trebui sa asculti este cea a medicului.

Nu incerca sa te ingrasi prosteste si nesanatos, consumand fast food sau diverse dulciuri, sucuri etc. ci apeleaza la o strategie in ritm treptat si incearca sa iti gatesti tu retete care iti plac.E imposibil ca dupa ce pui mana sa faci sa nu apreciezi propriul efort si sa nu mananci cu pofta.Sigur ca trebuie inclusiv timp plus dedicare ca sa te perfectionezi, dar e un skill care te va ajuta toata viata.Ai intreg internetul la dispozitie pentru a gasi retete, daca, sa zicem, nu iti plac felurile care de obicei se gatesc la tine in casa.

Te mai sfatuiesc sa nu te indopi cu mancare noaptea.E adevarat ca pe masura ce se apropie seara, metabolismul isi incetineste functiile si corpul nu mai proceseaza asa bine mancarea consumata, prin urmare se depune vizibil.Desi suna bine pentru telul tau imediat de a castiga kilograme in plus, prin astfel de metode risti sa dai in alte probleme de sanatate cu stomacul, pe termen lung.Merita sa ajungi din lac in put? Cu siguranta nu.

Succes.

| LisaJulie a răspuns:

Incearca sa mananci noramal 3 mese pe zi si doua gustari dar manaca cina la ore tarzii adica pe la 9 seara iar gustarea pe la ora 7. Daca mananci tarziu mai multe mese in timp se depune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consuma vitamine, o sa te faci ca ursulwinking