| tigrul2 a întrebat:

Salut As vrea sa ma ingras pentru ca nu ma simt bine asa cum sunt. Sunt baiat am 16 ani 1, 71 si 52 kg. Ce dieta imi recomandati si cate flotari sa fac pe zi? Vreau sa cresc si in masa muscularaa apropo oentru ca vreau sa dau de permis de motor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 1231242 a răspuns:

Mananci mai mult decat de obicei, in special proteine, in legatur cu flotarile incepi cu seturi a cate 3 flotari, deci 5 seturi a cate 3 repeatari, probabil tu ai putea mai multe, dar masa musculara este o adapatare, pentru ca degeaba te apuci direct de 20 de flotari per set, iti recomand sa faci chestia asta o data la 3 zile, apropo tu picioare nu ai? Genuflexiunile sunt si ele bune, jumatate din masa ta corporala reprezinta masa musculara a picioarelor.Ma rog ideile mele sunt iesite din comun, ele sunt impotriva credintelor populare. Apropo dupa 3 saptamani, sa cresti repetarile, iar cand ajungi la 5 scazi din seturi, la 10 mai scazi un set, tot asa, intr-o buna zi vei ajunge sa faci 25 de flotari dintr-o data, dar fii atent sa fie corecte, ca altfel poti face zeci degeaba.

0 răspunsuri: