| YellowGuy a întrebat:

As vrea sa slabesc cam 10 kg. Sport fac in fiecare zi dar imi trebuie si un regim alimentar.Ma puteti sfatui cu unul care pe voi va ajutat? Multumesc:d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| usernamebpla a răspuns:

Uite cum trebuie sa fai : trebuie sa mananci de mai multe ori pe zi, de vreo 5 ori pe zi, cate putin de fiecare data binenteles, si sa bei apa mai multa (gandeste-te:chiar dc nu ii mancare in stomac ii apa, tot ii ceva, nu ii stomacul gol ) sa mananci paine neagra, incearca si apa minerala cu lamaie, seara sa fie o masa fff usoara, incearca metoda asta, cu 5 mese mai mici pe zi, stiu sigur ca o sa meargawinking si sa bei mai multa apa happy ~SUCCES!~
fundita? big grin

2 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Pai eu am slabit dansand in fiecare seara! Imortant e sa faci mult sport, sa bei multa apa, sa consumi multe cruditati(cum ar fi legume si fructe in stare proaspata-dupa ce au fost spala-te) trebuie evitata cafeaua, grasimile sarea si zaharul in exces! Nu iti trebuie neaparat un regim, doar ca trebuie sa mananci des si putin(5-6 mese pe zi) intre mese nu manca eventual niste fructe, nimic mai mult! Nu ajuta cu nimic infometatul! Vazusem la un moment dat in ziar o fata care era obsedata sa slabeasca si a mancat o punga de chipsuri in 2 saptamani-era sa moara! Intra pe site-ul asta pentru ca e foarte util si vezi cate calorii consumi! Succes!

http://calorii.oneden.com/

| ramitzu a răspuns:

Ar trebuie sa consulti un nutritionist pentru ca numai el poate sa iti dea un regim corect si care sa nu te afecteze din nici un punct. Cele dupa net nu dau rezultate si pot sa-ti faca rau. Succes!