anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut as vrea sa slabesc rapid si fara efort prea mult.Am tinut diete de la nutritionist si nici un efect, as vrea sa incerc visislim line si cu urmatorul program 2 mese 1 dimineata si 1 la 2:20 cu putina paine neagra. Vreau sa stiu daca o sa fie cu efect visislim m-am informat unele persoane multumite altele nu ...Am cumparat si o centira vibratone isi face treaba cat de cat dar vreau sa slabesc rapid.Niste pastile bune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EneCristian a răspuns:

Nu exista SLABIT rapid doar daca ai un metabolism oricum, e o tampenie visim ala crede-ma vrei sa slabesti sportul tata nu diete din astea sportul te ajuta si mai ales daca te tii de el si nu ai asteptari imense( adica nu vrei gata ma apuc acuma pana maine 3 kg jos nu poate intro luna da).