Destul de mult. daca ai face asa "exact"cum ai zis...intr-o luna s-ar vedea iti zic eu
Depinde foarte mult de organismul tau...de cum raspunde el la acest "tratament"... Dar in orice caz eu zic ca e o aleere buna sa faci chestia asta pentru ca e sanatos nu numaidecat pentru ca ai sa slabesti.
Ai slabi cat te-ai dori Stiu cum e pentru ca am trecut si eu prin asta bafta la slabit fundita
Slabesti mult...adica eu in numa o luna de alergat si regim am spabit aproape 10 kg.acum difera si de organism.si odata ce ai vointza fi sigura ca slabesti
Hey! Ma bucur ca suntem pe aceeasi unda. Eu am facut la fel, exceptand voleiul si alergatul programat (ca eram in vacanta la volei. fac de vreo 4 ani).
A fost o perioada de 1 luna si un pic in care nu am mancat dupa ora 18, mi-am structurat mesele de 3 ori pe zi, am renuntat la dulciuri, sucuri, cartofi pai, toate alea si alergam cand cum, de plictiseala. Eh, am fost incantata sa vad ca pe zi ce trece eram tot mai slaba. Am slabit aproape 10 kilograme, iar dupa ce am inceput voleiul si scoala mi-am reluat obiceiurile proaste. Insa nu m-am ingrasat, ba din contra, am slabit continuu. Acum am 48 de kilograme. Si ma mentin cu tot cu cartofii pai, si dulciurile care vin dupa fiecare masa! E paradis cata ciocolata am in casa (si stiu ca nu e sanatos). Nah, depinde la fiecare organism! Apropo. Ca sa sporesti metabolismul bea ceai "Silueta perfecta" de la Fares, daca se poate dupa fiecare masa. (Acum nu mai sunt adepta acestei curi facuta dupa imaginatie, dar din moment ce a mers...). 'Gud lac si Teic cher!'