| Charm a întrebat:

Salut, as vrea sa stiu daca exista vreun risc de a se întâmpla ceva in timpul sarcinii daca sunt consumate prafuri de slăbit. Din cate am înțeles, aceste prafuri sunt folosite de către atleți/sportivi. E un fel de băutură cu diverse sortimente.
Pot acestea sa afecteze in mod negativ dezvoltarea fătului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Da, orice aliment fabricat în ziua de azi conține aditivi și nu aveți de unde știi dacă substanta poate fi tolerată de către făt. Renunțați la idee, chiar dacă aveți recomandarea medicului! Poate fi periculos și nu doar dvs veți suferi. Gândiți va la câte boli apar în urma grijii pentru frumusețe.

| Superior a răspuns:

Unele prafuri de slabit contin oua de tenie. Esti groaznica mancand asa ceva.wow.

| ALGator a răspuns:

Daca este o marca serioasa, ar trebui sa scrie pe instructiuni sau pe site ce precautiuni trebuie luate. Daca nu e o marca serioasa, atunci nu trebuie luate in niciun caz.
In masura in care ele au efect, de exemplu asupra metabolismului, asimilarii, echilibrului hormonal, cel mai bine este sa nu risti si sa astepti pana dupa nastere (e de discutat daca nu ajung si in lapte). E o perioada relativ scurta.
In plus, in timpul sarcinii nevoia de alimentare trebuie sa acopere doua corpuri, doua vieti.

| Crush247 a răspuns:

Cu siguranta da!
pune mana si stai cuminte in timpul sarcinii, acele prafuri sunt pline de steroizi, dar si foarte multi compusi chimici.
Iar daca esti mai plinuta pe timpul sarcinii, e ceva normal, nu trebuie sa te simti stanjenita de acest lucru.

| Charm explică (pentru Crush247):

Întrebarea mea era in scop pur informativ. După cum am răspuns altui comentariu, nu am de gând sa risc sa fac așa o prostie. In plus... e si prima sarcina si îmi doresc ca totul sa decurgă bine

| andrada2222 a răspuns:

De ce vrei sa slabesti in timpul sarcinii, si da este foarte nociv pentru sarcina

| Charm explică (pentru andrada2222):

Nu vreau sa slăbesc in timpul sarcinii. Mi-a trecut acest lucru prin minte si am vrut sa ma informez cu privire la asta. Nu as pune in pericol viața unui copil nevinovat ca nu îmi place mie cum arat.