Da, orice aliment fabricat în ziua de azi conține aditivi și nu aveți de unde știi dacă substanta poate fi tolerată de către făt. Renunțați la idee, chiar dacă aveți recomandarea medicului! Poate fi periculos și nu doar dvs veți suferi. Gândiți va la câte boli apar în urma grijii pentru frumusețe.
Unele prafuri de slabit contin oua de tenie. Esti groaznica mancand asa ceva.wow.
Daca este o marca serioasa, ar trebui sa scrie pe instructiuni sau pe site ce precautiuni trebuie luate. Daca nu e o marca serioasa, atunci nu trebuie luate in niciun caz.
In masura in care ele au efect, de exemplu asupra metabolismului, asimilarii, echilibrului hormonal, cel mai bine este sa nu risti si sa astepti pana dupa nastere (e de discutat daca nu ajung si in lapte). E o perioada relativ scurta.
In plus, in timpul sarcinii nevoia de alimentare trebuie sa acopere doua corpuri, doua vieti.
Cu siguranta da!
pune mana si stai cuminte in timpul sarcinii, acele prafuri sunt pline de steroizi, dar si foarte multi compusi chimici.
Iar daca esti mai plinuta pe timpul sarcinii, e ceva normal, nu trebuie sa te simti stanjenita de acest lucru.
De ce vrei sa slabesti in timpul sarcinii, si da este foarte nociv pentru sarcina
Nu vreau sa slăbesc in timpul sarcinii. Mi-a trecut acest lucru prin minte si am vrut sa ma informez cu privire la asta. Nu as pune in pericol viața unui copil nevinovat ca nu îmi place mie cum arat.