| Ania8 a întrebat:

As vrea sa stiu daca leucemia cronica se transmite genetic. Tatal meu a avut leucemie cronicaa ( grupa de sange IV), unchiul meu tot a avut leucemia acuta( grupa de sange IV). Am 20 de ani, ( grupa de sange IV), am dureri insuportabile de cap in fiecare zi, aparitia vinatailor fara vreo explicatie, am inceput sa am pierderi de memorie, sunt foarte obosita.
Multumesc pentru raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Ai putea sa ti faci niste teste genetice pentru asta, pentru a afla cu certitudine. Durerile de cap pot fi si de la o proasta oxigenare, toxine si altele. Vanataile apar in timpul somnului de cele mai multe ori, daca nu esti lovita cand esti treaza. Oboseala cronica este des intalnita in ziua de azi. Mergi la un control de specialitate si vezi acolo cum poti preveni boala sau incearca ceva naturist pentru preventie.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Leucemia nu se transmite de obicei genetic, dar exista rare cazuri in ceea ce priveste leucemia limfatica cronica.