Cartofii ii fierbi fara sa ii cureti de coaja, dar atunci cand ii mananci, nu e obligatoriu sa manaci si coaja O alta varianta ar fi sa ii coci pe plita, tot asa, cu tot cu coaja. In cazul astora copti, coaja se poate manca, are gust fain.
O cana de orez se refera la masura. Pui orez in-tro cana si stii ca asta e cantitatea pe care trebuie s ao mananci. Apoi il pui la fiert si gata E mai sanatos orezul brun, integral.
Daca fierbi cartofii cu coaja isi pastreaza mai bine vitaminele(dar apoi ii decojesti bineinteles).Cat despre carbohidrati, orezul este cel mai bun.Mai poti incerca si fulgi de ovaz cu lapte si o lingurita de miere,cereale in general,stafide, fasole, chiar si mazare.O cana de orez ar fi cantitatea pentru doua persoane.
De ce crezi ca carbohidratii din cartofi iti vor aduce vreau beneficiu real calitatii vietii tale?
Sti ca se poate traii foarte bine fara carbohidratii?
.
Si ca sa fiu ontpic, oricum ai manca aceste 2 alimente tot bagi in tine "carbs", si da cartofii mananca-i cu coaja.