Nu, categoric nu te va ajuta acest ceai cu nimic in problema vergeturilor. Cel mai indicat este sa folosesti niste creme antivergeturi si sa apelezi cu incredere la cateva sedinte de masaj anticelulitic.
Nu am multe...doar putine dar ma enerveaza la culme...am incercat cellulight si mi-a trecut 80% dar parca vreau ceva mai bunsa nu mai am niciodata chiar daca imi trec
Nimic nu poate "vindeca" vergeturile. o data ce au apatur sa le porti sanatoasa, nici macar laserul nu face nimic, pentru ca pielea este intr-o continua modificare ai ar trebui sa faci sedinte lunar.trebuia sa le previi, masaje cu ulei de bebe zilnic si evita fluctuatiile in greutate.
Draga Cristina, am aceiasi problema ca si tine.Trebuie sa te obisnuiesti cu ele, nu prea se trateaza, iar cremele si alifiile care iti promit ca te scapa de ele sunt mai mult apa de ploaie, ele se previn; de tratat mai greu din pacate, nici cu laser se pare ca nu se rezolva lucru pe care mi l-a spus chiar medicul.ometoda sigura nu stiu daca exista, daca aflu te anunt.
Sara2 întreabă: