| ChocolateDroid a întrebat:

As vrea sa va intreb daca e bine sa stai cu o cicatrice la soare?

Se bronzeaza sau va arata si mai urata? Ms mult. (Funda)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Expunerea la soare este interzisa pe toata perioada de evolutie a cicatricelor, pana in momentul in care acestea devin complet albe. Daca va expuneti la soare atat timp cat cicatricea are culoare rosiatica exista riscul de a se produce hiperpigmentarea acesteia, care dispare greu sau e definitiva si afecteaza operatia de corectie ulterioara.

5 răspunsuri:
| marywsbossxxx a răspuns:

Va ramane asa., stai linistitwinking am patit

| Sixx a răspuns:

Va arata la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa se mai vada atat de tare, intr-adevar, ca ea cum are o culoare roz-maronie si pielea ta va fi bronzata, nu se va vede asa tare.

Sa fi sanatoasa`!:*:*:*

| darkeyes a răspuns:

Cicatricele nu se bronzeaza. Dar daca pielea ta se bronzeaza iar cicatricea ramane alba.Cred ca este o diferenta si s-ar vedea cam urat.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu se intampla nimicbig grinNici nu e bine, nici nu e rau
Prietena mea are o cicatrice pe mana si a fost la plaja, s-a bronzat si tot asa arata cicatricea... E la fel de vizibilawinking