| NesCafe a întrebat:

Salut,as vrea si eu sa va intreb ceva,deoarece consider ca nu trebuie sa imi fac o consultatie pentru atat.
Pe picioare, mai exact sus de unde incepe piciorul pe partea dreapta imi apar niste vene vizibile care sunt violete asa.
Am crezut ca trec de la sine, insa nu stiu ce sa fac ca nu prea imi place cum dau acolo.
Imi puteti spune despre ce este vorba si ce remediu ar trebui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Nicu999 a răspuns:

Probabil ai varice ar trebui sa mergi la medic sa-ti prescrie ceva

| Mihriban a răspuns:

Buna..sunt in aceeasi situatie. Acelea sunt niste varice, un inceput de varice mai exact. Sincer nu stiu care ar fi leacul lor am tot cautat pana acum sfaturi/metode dar fara rezultat. Mi-a recomandat cineva ca dupa baie sa-mi fac masaj cu ulei de la Johnson Baby ( uleiul pentru bebelusi), astfel se va intinde pielea si varicele fiind mici, ar trece. Acum eu sunt doar in prima saptamana "de masaj" laughing Nu pot sa-ti garantez ca merge dar poti incerca pentru ca nu pierzi nimic. Bafta!

| vivitheo a răspuns:

S-ar putea sa ai varice de statul indelungat in picioare sau acele vene pot fi de fapt vergeturi.
Remedi nu prea sunt.
Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor sa-ti spuna exact ce ai.