| Catalinpop55 a întrebat:

Salut! As vrea si eu un raspuns la intrebarea mea. Am observat ca in timpul masturbarii, o aparut in sperma cu sange, dar avea forma ca si cum ar fi un vas mic de sange. Nu am simtit durere si nici cand urinez nu simt durere. Sa fie ceva grav sau problema asta se rezolva de la sine daca o las mai moale? Am 24 de ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

O faci prea des.
Fă-ți o iubită, că ai 24 de ani, ce drk!

| Violleta2022 a răspuns:

Cand ma5turbarea este violenta sau excesiva, sperma nu mai exista si atunci sunt ranite organele interne si incepe sa curga sange.
Sperma are nevoie de 10 zile ca sa se formeze, iar daca tu te ma5turbezi zilnic sau de mai multe ori pe zi, sperma nu are timp sa se mai formeze, asdar inceper organelor interne sa sangereze.

Se rezolva problema daca iei o pauza de 1-2 saptamani de la ma5turbare, iar pe viitor ma5turbarea sa se faca odata la 2-3 zile.

| doctorandus a răspuns:

Masturbarea nu este problema. Mergi la medic.

| carevaescu a răspuns:

Mai bine te duci la doctor. Sănătate