Buna.Vorbeste cu parintii si mergi la medic, nu este normal ca la varsta ta sa se intample asa.La 41 de ani era de inteles, insa la 14 nu, acum esti in floarea varstei cand parul ar trebui sa fie cel mai bogat.
Bună,
Pai exista soluții.
În primul rand vitamine și minerale de la farmacie pentru creșterea parului.
O sa știe farmacista ce sa ți dea.De obicei conțin zinc, vitamina D s-a.
Apoi mai sunt niște fiole de la Gerovital, care au rezultate bune.
Poți sa mai freci locul unde a apărut alopecia cu usturoi și sa faci o masca cu gălbenuș de ou pe par.
Stai cât poți de mult apoi te speli.
Bafta,
Nu este o alopecie grava sau foarte vizibila, doar mi s-a rărit parul, dar pentru mine este vizibil Mulțumesc pentru sfaturi!
Ma bucur ca nu este grav.
Cu atât mai mult vei rezolva problema cu micile trucuri pe care și eu le am preluat și folosit.
Sa fii bine îți doresc.
Te stresezi? Ai tatăl chel? Dacă da o fi ereditar dar e cam devreme la 14 ani. Dacă nu isi revine de la sine mergi la un dermatolog (monoxidil plus dermarolling)
Sunt destul de stresat, este stresul de dinainte de examene Nu pot spune că tatăl meu este chel, dar nu are nici parul foarte des, la dermatolog chiar mâine am o oprogramare pentru acnee
Mulțumesc de raspuns
O fi de la stres. Vezi sa mergi la un dermatolog bun. Sa nu te trezesti cu finasterid ca e devreme pentru asa ceva. Ala afecteaza potenta.
Du te la un doctor care te poate ajuta la problema pe care o ai, este cel mai bine