Întrebare recomandată | sammyr a întrebat:

Aseara a inceput sa ma doara gingia. Mi-am dat seama ca incepe sa-mi creasca maseaua de minte in partea stanga de sus. Pana acum ma doare doar gingia, dar problema e alta. Eu in partea de sus nu mai am loc pentru alti dinti sad Ce sa fac? Sa ma duc acum la stomatolog sa imi scoata vreo masea? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cred că stomatologul este singurul în măsură să te ajute. Sănătate!

| onasis1961 a răspuns:

Mergi la stomatolog să nu creasca aiurea daca nu are suficient loc.

| mona a răspuns:

Nu cred ca iti va scoate nicio masea[nu iti poate scoate masea sanatoasa], du-te si cere parerea stomatologului

| magazinulDepeBlog a răspuns:

Trebuie sa te duci la un dentist, probabil o sa te trimita sa faci o radiografie, dupa care o sa stabilitzi de impreuna ce si cum.

| sammyr explică:

Multumesc de ajutor happy am sa trec saptamana asta pe la stomatolog big grin

| Tudormatei a răspuns:

Du-te sa ti-o scoata, ca poate creste stramba, si se indreapta greu :]]

| Нико a răspuns:

Uite.am avut si eu o astfel de problema..doar ca cu un dinte.trebuie urgent la dentist, deoarece daca o sa mai lasi poate sa iti puna proteza., dar nu te ingrijora, chiar daca o sati puna..acum prosteza este ceva ft dragut...
te rog funda >>>>>

| Caraenachi_Catalina_1999 a răspuns:

Eu iti pot da un simplu sfat du-te pana la dentist pentru ca maseaua sa creasca aiurea

| GeorgianTudor a răspuns:

Da cred ca ar trebui sa mergi la doctor