| Shadow136o a întrebat:

Salut! Aseară am băut alcool. Mai exact o bere de 600 ml cu aproape 5% alcool și niște vin, probabil 1 litru sau mai puțin, nu știu sigur, era destul de tare. M-am oprit din a bea pe la ora 1 dimineața. Cam in cat timp trece alcoolemia. De exemplu la ora 17:00 as putea sa conduc, adică după vreo 16 ore? Ce as putea sa fac sa treacă cât mai repede? Am 19 ani, înălțimea de 1.76 și 60 kg.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă nu ai vederea impăienjentă, drum bun (nu există un algoritm clar dar după 12 ore ești "șarp")

| helpforyou a răspuns:

"Calculeaza alcoolemia si timpul necesar eliminarii alcoolului din sange"

https://ecalculator.ro/alcoolemie

| StefanFlorea a răspuns:

Exista posibilitatea să-ți iasă alcoolemie la test, în sânge nu prea cred ca e posibil, oricum și la o cantitate mica de alcool în sânge apare ( vederea în ceata) deci poți singur sa ti dai seama.