Incearca, sa nu mai dormi pe partea stanga, partea unde este situata inima, dormi pe ce parte vrei tu si in orice pozitie, dar cat mai putin pe partea stanga, incetinesti functionarea normala a inimii si iata si rezultatul. In rest, nu te ingrijora.
Stai calma e absolut normal, furnicaturile alea sunt de la revenirea mainii, mana ta incearca sa se refaca si atunci normal sa simti furnicaturi!
Cand m-am trezit azi dimineata aveam tot bratul amortit, de la umar la degete. Asa i-am fript mamei o palma, pentru ca nu puteam sa-mi misc mana. Am patit asta si la picior si am cazut cand am incercat sa merg. M-am dus cu tiba in prag, desi inca nu pot sa-mi dau seama cum am putut. La inceput nu doare, nu simti nimic. In vreo 10 secunde incep sa apara furnicaturi si daca incerci sa misti mana te doare.
Crede-ma nu e nimic grav, mi se intamplat si mie odata cu bratul drept si cu gatul mai ales am avut o sensazie foarte naspa, dar dupa 2 maxim 3 zile o sati revina... sper ca te-am ajutat
Este normal sa o simti asa! noaptea este destul de lunga si dormind sub mana ti-a amortit...
Si mie mi s-a intamplat o sa iti revi... nu e grav asa se intampla cand dormi pe ea iti amorteste si iti apar niste dungi si mie mi s-a intamplat dar a doua zi mia revenit e in regula nu iti fa probleme