Da, contactul de o secunda te poate infecta cu HIV, hepatita, sifilis, HPV. Testul pentru HIV il poti face dupa minim 6 luni de la contactul sexual, fiindca pana atunci este nesemnificativ (exista un interval care se numeste fereastra imunologica, in care desi esti infectat, analizele ies negative). Rezultatele ti se vor da in 2-3 zile de la momentul recoltarii, dar asta este nesemnificativ pe langa asteptarea de 6 luni care va urma.
Sfatul meu nu te mai culca cu toate... luate de 10000 de ori, gasestetio prietena care sa o iubesti si sa te iubeasca si cu ea poti sa o faci si de 3 ori pe zi sau de cate opri simtiti nevoia... Daca este vorba de o secunda nu cred ca poti lua vreo boala
Daca are ceva nu conteaza cat timp ai intrat in contact pentru ca de multe ori e suficient si o secunda. Din cate stiu eu analizele pentru hiv sunt ca si cele de sange deci iti pot da rezultatele in cateva ore. Iar de scapat nu stiu sa iti spun daca scapi sau nu dar daca e abia la inceput ai toate sansele. oricum nu te speria pana nu vezi rezultatele testelor
Carmen133 întreabă: