anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut
Asta seara m-am jucat cu un prieten de a trantelea (o facem foarte des dar de data asta a fost diferit) si de o data m-a impins cu capul un pic mai jos de piept si s-a auzit un clinquet si acum ma foare in susul pieptului cand imi umflu plamanii tare sau cand fac miscari largi cu mainile si acum stau un par cand incerc sa ma ridic ma doare aveti cumva o idee daca este grav sau va trece in aceasta saptamana? (Nu vreau sa aud raspunsuri de genul doar du-te la doctor vreau sa stiu daca s-a mai intamplat asta la cineva si ce i s-a intamplat)
Mersi anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e mare lucru, exact asa am patit si eu! (Doar ca eu m-am batut cu unu), in fine, te doare la miscari bruste sau cand te ridici din pat! Incearca sa iti apesi pieptul cu mainile, iti trece in cateva zile. Doar ca o sa mai ai dureri de genul particular! De exemplu eu dupa o luna, m-am ridicat din pat si am simtit la fel, dupa mi-a trecut! Deci nu iti fa griji stai linistit!

| DevilNight01 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate cu totul mai purin cu treaba cu apasatul daca ma ating si apas ma doare asa treaba cu apasatul nu prea ma ajuta dar la mine poate e mai putin grav ca din seara asta a inceput sa nu mai ma doara cand imi umflu plamanii la Maxim dar cum zici tu cand ma mai ridic brusc ma mai doare dar sunt sigur ca in aceasta saptamana ma voi face bine mersi mult de ajutor iti urez numai bine salut

| anonim_4396 explică (pentru DevilNight01):

Şi eu îți urez la fel

3 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Trebuie sa mergi la medicul tau de familie, povesteste-i ce s-a intamplat si o sa te consulte! Trebuie sa te duci sa nu se agraveze si se complica grav starea ta de sanatate! Trebuie sa-ti faci o radiografie de tip tomograf sau RMN! Nu te juca cu sanatatea asa!