Probabil ți-a căzut plomba.
În cazul acesta ar trebui să mergi din nou la medic.
Sa inteleg ca nu ti-a terminat-o si ti-a cazut pansamentul?
Nu are nimic si mie acum cateva zile la fel mi s-a intamplat si cand l-am intrebat pe medicul dentist mi-a spus ca mi-a cazut doar partea de la suprafata, dar inca il am pe canal(si eu as fi spus ca mi-a cazut total, dar nici unul dintre noi nu avem cunostintele acestea)
Și... Ai avut ceva dureri? Și eu mai am în canal sa spun asa.
Nu am avut nicio durere era doar incomod pentru ca orice mancam se depunea in locul acela.
Daca ai nervul scos nu, nu o sa mai ai dureri de la el, dar iti va afecta gingia. Nu este normal sa ai ceva ce are consistenta si rolul unei plombe disparute. Nu e normal sa ai gaura acolo daca nu ti-a scos maseaua. De-asemenea, cand se intampla asta iti da antibiotic, daca nu ai primit, si mai rau.
Ia legatura cu dentistul cand poti si evita sa mananci pe partea cu maseaua afectata.
Mi-a spus dentistul ca durerea s-ar putea sa tina vreo 3 zile... Și a spus ca dacă ma doare sa iau nurofen
Nurofenul poate ajuta, da, dar mi se pare ciudat ca nu ti-a dat antibiotic sau ceva mai puternic decat ibuprofenul. Sa stii ca vorbesc din experienta, si mie mi-a cazut plomba si am patit la fel. Ma pot insela si sa fie, totusi, cum s-a zis mai sus. Mai bine vorbeste cu dentistul direct.