Daca ati preparat-o termic corect (adica minim doua ore de fierbere, astfel incat toata carnea sa ajunga macar la 90 de grade timp de minim 45 de minute), nu veti pati nimic. Daca ati preparat-o insuficient (gratar, fripturi rapide) trebuie sa te prezinti de urgenta la spital. Vei lua tratament de preventie a trichinelozei, altfel vei face boala, care este foarte grava, potential mortala si care lasa adesea sechele la supravietuitori.
Sa prinzi o toxiinfectie alimentara care o ai deja. Daca ai chef sa te simti rau acasa bine daca nu la urgente mergi.
Pai simptomele sunt febra si varsaturi, dar mai bine ar fi sa consulti medicul de familie pentru ca nu e ceva grav, asta se intampla destul de des in tara noastra
Bună!
Mergi cât mai curând la un control medical şi spui medicului că ai consumat carne infestată!
Vezi detalii la linkul :
http://www.medikal.ro/......ament.html
Toate cele bune.
Salut
Simti cumva simptome de greturi? daca da mai bine te duci la un medic.
Pentru siguranta ta du-te la medic si spune-i ca ai mancat carne infestata. Sunt teste specificesi poate se impune tratament corespunzator. Dac ai preparat corect carnea sansele sa fii infectat sunt reduse. Sanatate!
Daca nu mergi la doctor poate duce la deces! Urgent trebuie sa mergi la medic!
Sa-ti faci analizele, e mai sigur, eu am avut si sm ajun la spital, e rau...